Nadzorni odbor

 • Georg Feldscher, predsjednik Nadzornog odbora Raiffeisen mirovinskog osiguravajućeg društva d.d.
  • Georg Feldscher magistrirao je 1990. godine na Sveučilištu Ekonomskog fakulteta u Beču te stekao titulu Magistara društvenih i gospodarskih znanosti. Pridružio se Raiffeisen Zentralbank AG 1997. godine te ima veliko iskustvo u sektoru financijskih usluga.  

   Od 2010. godine obnašao je dužnost voditelja Odjela za planiranje i financiranje grupa u Raiffeisenbank International AG, te je bio odgovoran za računovodstvo, kontroling i planiranje kapitala za RBI Grupu.

   Od studenog 2020.  imenovan članom Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. te  preuzima odgovornosti za područje rizika i financijskog direktora.
    

 • Zvonimir Barać, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Raiffeisen mirovinskog osiguravajućeg društva d.d.
  • Zvonimir Barać diplomirao je u siječnju 2005. godine Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Financije.

   Karijeru je započeo u Wustenrot stambena štedionica d.d., u odjelu računovodstva i kontrolinga, najprije kao analitičar a zatim i kao voditelj sektora (Odjel komitenata, Odjel pozadinskih poslova kredita vrijednosnih papira te Odjel računovodstva i kontrolinga), a bio je i prokurist Društva.

   Od srpnja 2023. godine u Raiffeisenbank Austria d.d. vrši funkciju Glavnog financijskog direktora (CFO).

   U veljači 2024. imenovan je za člana Nadzornog odbora Raiffeisen mirovinskog osiguravajućeg društva d.d., gdje obnaša funkciju zamjenika predsjednika.

 • Dražen Marković, član Nadzornog odbora Raiffeisen mirovinskog osiguravajućeg društva d.d.
  • Dražen Marković magistrirao je 1994. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2001. godine položio je pravosudni ispit.

   Od rujna 2002. godine zaposlen je u Raiffeisenbank Austria d.d., te je pravnik s dugogodišnjim iskustvom pravnog savjetovanja i pravne podrške poslovanja s pravnim osobama, problematičnim plasmanima, naplate potraživanja od srednjih i velikih poslovnih subjekata, predstečajnim, stečajnim i insolvencijskim postupcima, a od veljače 2020. godine obnaša funkciju Direktora pravnih poslova sa pravnom podrškom svim poslovnim jedinicama Banke.

   U lipnju 2023. godine imenovan je za člana Nadzornog odbora Raiffeisen mirovinskog osiguravajućeg društva d.d.